Akár gépi készítés, vagy kézműves darab, mi egy csokorba szedtük neked azokat a gyűrűket, amik nem csak szépek, de időtállóak is.

Oldalsáv mutatása

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Minden pár különleges, ezért több árkategóriában, fazonban és méretben kínálunk eljegyzési gyűrűket, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset.

Az eljegyzés kétféle lehet: az egyiknél legtöbbször a férfi lepi meg élete szerelmét, a másiknál közös döntésként, általában a család előtt szentesítik a szerelmüket. Mindkettőhöz szükség van eljegyzési gyűrűre. Ha meglepnéd a szerelmed, nehezebb a dolgod: egyedül kell megtalálnod a tökéletes ékszert. javasoljuk, hogy mielőtt vásárolni érkezel, készülj fel alaposan. Nézd meg, milyen gyűrűi vannak, beszélj a barátaival, barátnőivel, hátha adnak egy jó tippet. Ha ügyes vagy, egy gyűrűt el is csenhetsz az ékszerdobozából, így a mértválasztásnál könnyebb dolgod lesz.

Ha az eljegyzés egy meghitt ünnepségen történik, és mindkét fél tud róla, gyűrűpárban kell gondolkodni. Mindketten ékszert húztok szerelmetek ujjára, eszerint kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. A döntés így könnyebb, hiszen mindkét fél elmondhatja véleményét, azonban még így sem olyan egyszerű. Mi szeretjük, ha kérdeztek. Fiatalok és rugalmasak vagyunk, így aranyművesként örömmel segítünk. Kínálatunkban az egyedi tervezésű kézművel gyémántgyűrűk mellett megtalálhatóak a gépi gyártású szoliter gyűrűk is.