Nem csak ékszert, értéket is alkotunk

ART ALKOTÁS

Cégünket a szakmaiságra és az emberekhez való tisztességes hozzáállásra alapozva építjük huszonöt éve. Aranyat sokan árulnak, de kevesen tudják igazán, mit lehet hibátlanul megvalósítani. Ha kell lebeszélünk egy rossz ötletről, a te érdekedben. Számunkra ezek alapértékek.

HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ

Kétgenergációs aranyműves családként törekszünk rá, hogy a legújabb módszereket ötvözzük a hagyományos kézi megmunkálással. Tudjuk, hogy csak úgy szolgáljuk ki ügyfeleink minden igényét, ha lépést tartunk a fejlődéssel.

Keressük az újdonságokat, az innovatív megoldásokat, és törekszünk rá, hogy olyan szolgáltatásokat, ékszeralkotási megoldásokat is felkínálhassunk, amelyek máshol nem elérhetőek, vagy nem ilyen színvonalon valósulnak meg.

73127469_149937013082918_3695139585144127488_n
maxresdefault

MODERN ESZKÖZPARK

Fejlesztéseinknek által a régi, hagyományos technikákat a legmodernebb gépparkkal és legújabb technológiákkal egészítettük ki.  Ennek köszönhetően a tökéletes minőség nálunk nem üres frázis,hanem eszközeinkkel és 25 éves szakmai gyakorlatunkkal együtt valós érték.

Munkánkhoz lézerheggesztő, gravírozógép, valamint 3D-s tervezőprogramos is rendelkezésre állnak.

MEGALKUVÁS NÉLKÜL

Egy karikagyűrű kiválasztásánál nem fér bele a megalkuvás. Csak olyan ékszert szabad venni, amely minden igénynek megfelel. Ezt mi többlépcsős folyamattal biztosítjuk. A bemutatótermünkben 2500 féle karikagyűrű próbálható fel, a klasszikustól daraboktól az exluzív dizájnokig minden elérhető.

Stílusban, árkategóriában, szélességben és színben is bőséges a választék. Hogy a méret tökéletes legyen, már félkész állapotban felpróbálhatod az álomgyűrűt, így kiküszöbölhető minden jövőbeli probléma.

jewelry-appraiser-4E6EX9S

Érdeklődne minőségi ékszereink, gyűrűnk iránt? Keressen minket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak érdeklődésére, kérdéseire.