Tervezés. Kivitelezés. Értékesítés. Garancia

MINDEN EGY KÉZBEN.

Kimelkedő előnyünk, hogy az Art Design Ékszernél egyetlen ember viszi végig a teljes folyamatot a vásárlókkal. Ugyanaz az ember intézi a terezést, a kivitelezést, az értékesítést és a garanciális feladatokat a csapatból, így ügyfelünknek egyetlen kollégával kell tartani a kapcsolatot. Ez a szoros kötelék garantálja, hogy a végeredmény kifogástalan legyen minden vásárlásnál.

Tibor

Cégvezető, Ötvös-ezüstműves

Feleségemmel alkottuk meg az ékszerboltot 1998-ban. Azóta is folyamatos szenvedéllyel dolgozunk benne. Az elmúlt két és fél évtized tapasztalatait  arra használtuk fel, hogy minél szélesebb körben a legmagasabb minőségben tudjuk kielégíteni a vásárlói igényeket.

Az évek tapasztalataiból merítve lassan tíz éve a karikagyűrűkre és eljegyzési gyűrűkre specializálódtunk. Keressük az új designokat, trendeket és folyamatos megújulásban vagyunk.  Ennek a fiatalos lendületnek köszönhetően, három éve megnyitottuk első karikagyűrű szalonunkat.

maxresdefault

Szabina

Arany-ezüstműves, értékbecsüs

Huszonöt éve indultam el az aranyművesség felé. Már a kezdeteknél arra törekedtem, hogy a kezeimből kikerülő ékszerek kifogástalanok legyenek, életre szólóan viselhessék azokat. Ez hozzáállás, a mai napig egyik alapkövem.

Fontosnak tartom, hogy ékszereinkben visszaköszönjön az a tudás, amivel rendelkezünk. Szenvedéllyel dolgozom, ezért szeretek kísérletezni formákkal, alapanyagokkal és bevezetni a világ újdonságainak formavilágát a hazai ékszergyártásba. Fő tevékenységem a karikagyűrű választékunk folyamatos szélesítése.

Másoknak is meglepő intenzitással és szerelemmel tudok a pároknak a karikagyűrű választás folyamatában irányt adni és együtt alkotni velük.

Martin

Ötvös, ezüstműves, értékesítési manager

A családi vállalkozás legújabb tagjaként, a második generációként csatlakoztam a céghez. Szeretem az újdonságokat, a dinamikát, ezeket használom is a munkámban. Aranyművesként végeztem, az eljegyzési gyűrűkre szakosodtam.

Folyamatosan képzem magam, ismerkedem a kézi véséssel, hogy az eljegyzési gyűrűket egyedi mintázatokkal is elláthassuk. Igyekszem folyamatos lendületben tartani webes felületeinket, amelyek napról napra fontosabbak a cég életében.

jewelry-appraiser-4E6EX9S

Barbi

Értékesítési asszisztens

Feladatom az üzletbe betérő ügyfelek kiszolgálása, és az online boltokban a csomagküldés folyamata. Szeretem az eladás folyamatát, a kérdéseket a vásárlóktól. Örülök, amikor megtalálják azt az ékszert nálunk, amit kerestek.

Andi

Értékesítési vezető
Szeretek mindent, ami egyesített folyamat. Így az üzletekben és az online boltok árukészlet nyilvántartása, adminisztrációja és az info vonalak tartoznak hozzám. Erősségem, hogy megtalálom a legrövidebb utat a terméktől a fogyasztóig. Ha hívtok minket biztosan ott leszek a vonal másik oldalán.

Nyitottan, őszintén és becsülettel segíteni az embereket, hogy megtalálják az igazi szerelemgyűrűt. Gyűrűeink úgy vannak kialakítva, hogy egy egész életen keresztül megőrizzék formájukat, szépségüket.

Érdeklődne minőségi ékszereink, gyűrűnk iránt? Keressen minket elérhetőségeinken!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak érdeklődésére, kérdéseire.